ОЧИЩУЮЧИЙ ДОТИК ХРИСТА АБО, ЯК ПОСТІЙНО ЖИТИ З БОГОМ (Лук. 5. 12 — 16)

Поделитесь статьёй или подпишитесь на обновления:

У цій абсолютно простий історії зосереджена Божественна любов. Як збільшуване скло, невеличке за своїми розмірами, концентрує в собі гігантське сонце, так само і дотик Христа, має в собі нескінченну Божу любов, яку, як і сонце не можна вмістити в маленький промінчик. Але той, хто переживає цей пучок світла спрямований на себе, вже не зможе протистояти Божої любові. Хотілося б сьогодні разом з вами вчитися глибоко роздумуючи над словом, вчитися бачити всю красу не тільки кожної історії, розказаної Богом в Біблії, але і красу і важливість кожної деталі.
КРОК ПЕРШИЙ. ДЕ ШУКАТИ ХРИСТА? «А як Він перебував в одному з міст…» (Лук.5:12). Бувають моменти, коли Бог нам дуже потрібен, немов один, який завжди є в твоїй свідомості, і до якого можна звернутися в скрутну хвилину. Одного разу, відомого християнського письменника Честертона, запитав журналіст, щоб він робив, якби зараз перед ним з’явився Христос? На що Честертон незворушно відповів, — Він завжди переді мною. Вся наша історія вчить перебуванню в Божій присутності. Зауважте, ще нічого не сказано про людину, у якої є проблема, але вже відомо, що Христос в тому місці. Так завжди у всіх євангельських розповідях. Спочатку прийшов Христос…

Страницы: 1 2

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *